Paus Symmachus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Symmachus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (498-514).