Paus Symmachus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Symmachus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (498-514).