Paus Symmachus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Symmachus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (498-514).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]