514

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519
Dasawarsa: 500-an  510-an  520-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-514 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=514&oldid=809144"