513

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518
Dasawarsa: 500-an  510-an  520-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-513 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=513&oldid=809143"