Paus Stephanus VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Stephanus VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (929-931).