Paus Stephanus VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Stephanus VII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (929-931).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]