929

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934
Dasawarsa: 910-an  920-an  930-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-929 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=929&oldid=809684"