Paus Stephanus IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Stephanus IX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1057-1058).