Paus Stephanus IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Stephanus IX punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1057-1058).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]