Paus Simplisius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Simplicius)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Simplisius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (468-483).