Paus Felix III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Felix III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (483-492).