Paus Felix III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Felix III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (483-492).