Paus Dionysius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Dionysius

Paus Dionysius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (260-268).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Sixtus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Felix I