Paus Dionysius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Dionysius

Paus Dionysius punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (260-268).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Sixtus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Felix I