Paus Deusdedit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Adeodatus I
Papa Adeodato I.jpg
Installed 13 November 615
Term ended 8 November 618
Sadurungé Bonifatius IV
Diterusaké Bonifatius V
Personal details
Jeneng lair Deusdeditus, putra Stefanus
Lair tanggal boten dipunkawruhi
Pati 8 November 618
Other popes named Adeodatus

Paus Deusdedit punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (615-618).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Bonifatius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Bonifatius V