Parembugan:Adeodatus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun séwu, Paus Adeodatus I punika ugi dipuntepangi minangka Paus Deusdedit lan artikel kanthi irah-irahan Paus Deusdedit sampun wonten. Sumangga nyunting wonten ing mrika. Matur nuwun. Salam. Tracy pirembagan 30 September 2012 07.59 (UTC)