Paus Clemens II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Clemens II

Paus Clemens II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1046-1047).