Paus Clemens II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Clemens II

Paus Clemens II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1046-1047).