Paus Clemens II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens II

Paus Clemens II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1046-1047).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]