Paulinus Costa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paulinus Costa (lair 19 Oktober 1936-surut 3 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 78 taun), iku sawijining rohaniawan Katulik Roma Bangladèsh. Panjenengané tau njabat dadi Biskop Agung Dhaka (2005–2011).

Pati[besut | besut sumber]

Paulinus Costa kena serangan jantung lan banjur séda ing tanggal 3 Januari 2015.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]