Paul Winchell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paul Winchell
Paul Winchell Jerry Mahoney 1951.JPG
Winchell, 1951
LairPaul Wilchinsky
Pakaryanpelawak lan panata acara
Taun aktif1938–1999

Paul Wilchinsky (lair ing Amérikah Sarékat, 21 Dhésèmber 1922 – pati ing Amérikah Sarékat, 24 Juni 2005 ing umur 82 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]