Parembugan Panganggo:NaidNdeso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Busy desk.svg
Panganggo iki sangat sibuk ing dunia nyata lan mungkin tidak bisa membalas pesan Anda dengan cepat


Sugeng rawuh, NaidNdeso!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.45 (UTC)

Tracy 23:54, 24 Maret 2009 (UTC)

Re: Artikel Tintin[besut sumber]

Silahkan menyunting artikel Tintin di jv, nggak apa-apa nanti saya lihat juga. Di sini tidak semua artikel pakai basa krama kok, ada juga yang ngoko :). Tracy 06:47, 25 Maret 2009 (UTC)

Mangga, dimulai saja sedikit demi sedikit. Kalau ada istilah yang sulit atau membingingkan nanti bisa dirembug dengan mbak Tres dan kami semua. Matur nuwun wis kersa mbiyantu lestarine Basa Jawa.Pras 00:28, 28 Juli 2009 (UTC)

Re:Basa Jawi[besut sumber]

Lagi ngertos toh :-) Sugeng rawuh! Meursault2004ngobrol 14:51, 25 Maret 2009 (UTC)

re:Cithakan[besut sumber]

Soal-é sing gawé kuwi dadi kaca utawa artikel, ora cithakan utawa templat. Cithakan nganggo jeneng Kecamatan uwis ana, yen arep gawe anyar kudu nganggo jeneng liya, umpamané Kecamatan7.
Matur nuwun sampun purun bantu-bantu ing mriki.
Sabudis wicara 07:07, 4 Februari 2010 (UTC)

    Wis iso yo mas.. Yen tak deleng, luwih apik yen tulisan sing ora basa Jawa diterjemahke nganggo basa Jawa. Contone: Nama Camat dadi Jeneng Camat lan liya-liyane.
    Sabudis wicara 08:26, 4 Februari 2010 (UTC)

Mas.. mbok tulung dibantu ngrapine cithakan kanggo kabupatèn, contone :Cithakan:Kabupatèn Tanah Bumbu. Yen didelok ora apik. Aku ora sempet ngrapike utawa gawe sing luwih apik.
Suwun, Sabudis wicara 08:52, 4 Februari 2010 (UTC)

    Matur nuwun, sampun kersa mbiyantu..
    Sabudis wicara 00:35, 5 Februari 2010 (UTC)

Yo wis ora apa2.. Suwun mas..
Sabudis wicara 03:11, 8 Februari 2010 (UTC)

    Pas aku mlebu log, mengko tak monitoré.. yen pas pangurus ana sing mlebu log, langsung tak njaluk tulung karo dewekné.
    Sabudis wicara 09:41, 8 Februari 2010 (UTC)
Commonjss sampun kula apdit, bageyan sakandhapipun tabelayu (prettytable). Cobi mangke dipun pirsani punapa sampun ngefek unapa dereng??Pras wicara 12:05, 9 Februari 2010 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mas Dian, lan para sutrisna kabèh, amarga kakurangan tenaga aku ngusulaké panambahan pengurus anyar an mas Sabudis, mangga dipirsani ing Warung Kopi. Nyuwun pamarayoga. Matur nuwun. Pras wicara 07:41, 18 Februari 2010 (UTC)

Matur nuwun pasetujone. Pras wicara 07:52, 18 Februari 2010 (UTC)

Matur nuwun[besut sumber]

Ngaturaken matur nuwun dumateng mas Dian ingkang sampum purun maringi pilihan wonten ing usulan pangangkatan pangurus énggal.
Sabudis rembugan 01:05, 19 Februari 2010 (UTC)

    Ingkang mas Dian kersani kagem nyinauni, sak beneré kulo nggih mboten ngertos ingkang pas. Kathah situs-situs kados punika, conto setunggalipun inggih punika : [1]
    Mugi-mugi saged mbiyantu. Sabudis rembugan 02:02, 19 Februari 2010 (UTC)

re:Kategori Kebun Botani[besut sumber]

Inggih mas Dian, gampil punika, mangke kula tingali :-). Salam. Tracy rembugan 21:44, 20 Februari 2010 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Panjenengan bisa basa Jawa lan péngin olèh laptop lan bebungah liyané kanthi gratis?

Ayo padha mèlu pasanggiri ing Wikipédia Jawa iki, sing bakal lumaku tekan tanggal 20 Fèbruari 2018. Panjenengan kari gawé artikel ènsiklopédhi ing Wikipédia Jawa saakèh-akèhé. Bab ayahané, wacanen kaca iki.

Kanggo panjenengan sing durung mangerti carané gawé artikel Wikipédia Jawa, nanging péngin supaya trampil gawé artikel ing Wikipédia Jawa, panitya mbukak klas-klas palantihan ping pindho saben wulané ing Yogyakarta.

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Wirjadisastra (rembugan) 4 Oktober 2017 06.17 (UTC)