Parembugan Panganggo:JV014Burhanuddin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV014Burhanuddin!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.04 (UTC)


JV400Hendra rembugan 00:58, 23 Maret 2011 (UTC)

Hai Burhanuddin...

Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa sampun diwiwiti dinten menika (27 maret 2011).

Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama' Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011-31 Mei 2011. Sabanjure putaran ka-2 mulai diwiwiti Katantuan Puteran Kapisan (Nggawé Artikel Sampurna)

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna yaiku artikel kang nduwe 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori.
  3. Ing Saben pungkasan ukara kudu diwenehi rujukan.

Peraturan Putaran Pertama:

  1. Sajroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  2. Dina ka-15 nganti manjing putaran 2, syaraté peserta kudu bisa nggawe artikel sempurna paling sithik 10 artikel

Segeng Makarya...

Semangat!!!

Nuwun. PL08 Elok rembugan 05:45, 27 Maret 2011 (UTC)

Patroli I[besut sumber]

Halo JV014Burhanuddin ...

Menika asil patroli I saking tanggal 27-30 Maret 2011.


Presensi panjenengan wiwit tanggal 27-30 Maret 2011 namung 2. Menawi boten pitados, cobi dipunpirsani ing ngriki.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Iwak Cupang 3 sampun sampun wonten wonten dèrèng
  • Rujukan sumangga dipunjangkepi dados 5 rujukan utawi luwih supados dados artikel sampurna.
  • Seratan prayogi nganggé diakritik supados saged dipunbéntenaken antawisipun é lan è. Panyeratan tandha menika wonten ing karakter spesial.
  • Saben pungkasan ukara kedah wonten rujukan.
  • Kersane dados artikel sampurna, sumangga dipunjangkepi kekirangan-kekiranganipun.
  • Cacahing tembung ing artikel menika paling sithik 160 tembung (artikel panjenengan namung 120 tembung).
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli I

PL08 Elok rembugan 16:56, 31 Maret 2011 (UTC)

Tambahan kantantuan presensi peserta[besut sumber]

Nuwun,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!!

Nuwun. PL08 Elok rembugan 09:05, 3 April 2011 (UTC)

Cathetan[besut sumber]

Nuwun sewu Mas Burhanuddin. Artikel Iwak Cupang panjenengan sampun saé, ananging cathetan suku nipun kula pindhahaken ing bagéyan pungkasané artikel (miturut standar). Matur nuwun lan sugeng nyunting, JV500Ichsan rembugan 10:44, 8 April 2011 (UTC)

Ayo nyunting maneh!![besut sumber]

Nuwun mas Burhan....

Sampun dangu panjenengan dèrèng nyunting. Ayo nyunting malih kersané boten gugur saking kompetisi menika.

Nuwun.PL08 Elok rembugan 14:52, 11 April 2011 (UTC)

GUGUR[besut sumber]

Hai Burhanuddin,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 30 Maret 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia Basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun.

Smiley.png

JV400Hendra rembugan 00:19, 19 April 2011 (UTC)