Parembugan Naraguna:Wong Asor 123

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, Wong Asor 123!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbang kawruhé panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Happy editing!

Labdajiwa (rembugan) 25 Juni 2020 12.06 (UTC)


Inggih maturnuwun sangêd saderengipun... Manawi wontên têmbung ingkang dereng wontên basa Jawinipun kula aturi sumangga krêsa rêmbugan babarêngan. Maturnuwun. Wong Asor 123 (rembugan) 25 Juni 2020 12.23 (UTC)

@Wong Asor 123: Yèn kepingin ngrembug prakara basa Jawa, sampéyan bisa menyang Wikipedia:Angkringan Basa. Ing mriku akèh naraguna Wikipédia Jawa bebarengan ngrembug tembung-tembung kang durung ana ing basa Jawa. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 26 Juni 2020 01.33 (UTC)

Wong Asor 123 Kula nuwun, Sumangga tumut https://www.instagram.com/p/CEoq2qogpGq/ (menawi katarik). Wiwik P 4 Sèptèmber 2020 07.20 (UTC)

@Wiwik P. Inggih, maturnuwun kandhawaranipun...

Wong Asor 123 (rembugan) 5 Sèptèmber 2020 01.45 (UTC)