Naraguna:Wong Asor 123

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugêng rawuh! Kula naming wong asor. Kula rêmên ndamêl têtêmbungan Jawa supaya basa Jawa têtêp kapirêng 95%+ basa Jawa ing padinan. Manawi wontên pitakên utawi badhe rêrêmbugan, sumangga kula aturi pinarak! Matur nuwun. ~~~~