Parembugan Naraguna:Mjbmrbot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé Mjbmrbot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:

Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!

Pras rembugan 13:22, 8 Oktober 2010 (UTC)

Bot status[besut sumber]

If you want to, I can give you bot status. Just ping me. Meursault2004ngobrol 05:58, 12 Desember 2010 (UTC)

Done. Meursault2004ngobrol 06:48, 12 Desember 2010 (UTC)
Thank you so much Mjbmr Talk 08:42, 12 Desember 2010 (UTC)