Parembugan Naraguna:Dinamik-bot

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Panganggé Dinamik-bot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

    Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


    Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!
    Welcome to Javanese Wikipedia.Pras rembugan 19:51, 9 Maret 2010 (UTC)

    Wiwiti parembugan karo Dinamik-bot

    Wiwiti parembugan anyar