Naraguna:Dinamik-bot

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Dinamik rembugan.

    Iki dudu sawijining naraguna siluman.
    Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.

    Programming Language(s): Python, pywikipedia
    Function Details: adding\editing interwiki links (interwiki.py)
    Automatic or Manually Assisted: Automatic
    Edit period(s): maximum realizable practically