Parembugan Kategori:Musisi Amérika Sarékat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Babagan Musisi kaliyan Penyanyi[besut sumber]

Musisi niku tiyang ingkang sagèd main manèka rupa alat musik, ménawa Penyanyi niku sagéd ngolah vokal utawa swara. Tuladhané Travis Barker niku pèmain Drum, nanging botén wontén utawa botén makarya ting olah swara, piyambaké diarani Musisi. Nanging, tuladhané kayata Billie Joe Armstrong utawa Mike Shinoda niku tiyang ingkang sagéd lan kagungan karya instrumèn musik lan babagan olah vokal. Dadi kategoriné diparingi Musisi lan Penyanyi.

Inggih Mas. Boten menapa. Aja lali tandha tangan. Cahyo Ramadhani pirembagan 20 Desember 2015 00.58 (UTC)