Parembugan:Wayang bèbèr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Rintisan artikel iki wis ana (pirsani Wayang Beber) Pras rembugan 16:25, 9 Mei 2011 (UTC)

Ejaanipun Pak ingkang leres wonten Kamus menika Wayang Bèbèr. nuwunJV087Wapistic rembugan 10:14, 11 Mei 2011 (UTC)