Parembugan:Universitas Gadjah Mada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Universitas tuwa dhéwé[besut sumber]

Matur nuwun Mas @Yusanprasetyo awit pandadosipun. Bab universitas tuwa dhéwé pancèn boten dipunsebat wonten ing artikel. Ukara Gadjah Mada minangka universitas pisanan sing madeg sawisé Indonésia mardika boten klèntu, amargi ingkang dados pathokan wekdalipun sawisé Indonésia mardika (bakda taun 1945).

Déné universitas tuwa dhéwé ing wewengkon Indonésia pancèn leres UI, amargi sampun madeg sadèrèngipun Indonésia mardika (1945). Sumangga manawi wonten malih ingkang perlu dipunrebag, angsal dipunrembag wonten ing riki. :) Wirjadisastra (rembugan) 14 Novèmber 2017 00.28 (UTC)