Naraguna:Yusanprasetyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangaken nama kula, Yusan Prasetyo. Kula menika taksih enggal wonten Wikipedia Jawa. Maturnuwun.