Parembugan:Uni Afrika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sinten kémawon, utaminipun juru kunci: mas Meurssault, nyuwun tulung ngedalaken gambar gendéra Uni Afrika. Katingalipun wonten kalepatan ing infobox country-nipun.matur nuwun.Pras 11:10, 9 Desember 2007 (UTC)

Sampun kula tambahaken :-) Meursault2004ngobrol 17:49, 9 Desember 2007 (UTC)

Matur nuwun mas. Pras 22:35, 9 Desember 2007 (UTC)