Parembugan:Térong walanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun patunjuk Judul artikel Terong Belanda menawi diowahi dados Terong Walanda punapa sarujuk.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 14:32, 21 Agustus 2011 (UTC)

Sarujuk diowahi dadi "Térong Walanda".Pras pirembagan 12:22, 22 Agustus 2011 (UTC)