Parembugan:Surat Al Faatihah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Matur nuwun mas Ang, sampun ngisi jarwanipun serat-serat Al-Qur'an mawi basa krami. Sumangga dipun lajengaken, mugi-mugi mumpangati kanggé kita sadaya. Nanging wonten usul sakedhik manawi boten kawratan:

  1. Paragraf pambuka taksih nganggé basa ngoko, amargi namung sakedhik bokbilih langkung utami dipun "krama" aken sapindhah supados mboten campursari?
  2. Makaten ugi serat-serat sanèsipun, mangké kula réncangi.
  3. Sokur bagé manawi mas Revi langsung nyeratipun nganggé basa krami, dados boten mindondameli.

Matur nuwun. Pras 10:04, 18 Januari 2008 (UTC)

Kula saweg nyobi-nyobi rumiyin. Mangké salajengipun saged mawi basa krama. Kula namung saged ngrintis paragraf pambukanipun kémawon :-) Meursault2004ngobrol 01:12, 19 Januari 2008 (UTC)