Parembugan:Sinterklas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel pilihan[besut sumber]

Pak @Meursault2004, artikel punika badhé kula damel artikel pilihan, nanging réferènsinipun sakedhik sanget. Wirjadisastra (rembugan) 6 Dhésèmber 2017 01.32 (UTC)

Mbokmenawi saged dipundandosi. Nanging kula mboten pasti, saged taun menika menapa mboten :-) Kanggé taun ngajeng kémawon. Meursault2004ngobrol 6 Dhésèmber 2017 15.37 (UTC)