Parembugan:Sel, Norwegia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu artikel ingkang ngrembag perkawis Sèl (biologi) menika sampun wonten, seratanipun sampun sae. Dospundi menwai artikel menika dipun busak mawon utawi dipun pindah mawon? Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 16:28, 29 Maret 2011 (UTC)

Sarujuk dipunbisak, utawi dipungabung dhumateng artikel Sèl (biologi) nanging kedah dipunéwahi dados basa ngoko supados sami kaliyan artikel kasebat. Pras rembugan 21:58, 29 Maret 2011 (UTC)