Menyang kontèn

Parembugan:Poerbatjaraka

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kalimat nèng ngisor iki durung diterjemahake saking basa Indonesia :)
Perkenalan pertamanya dengan sastra Jawa Kuna terjadi ketika ia menemukan buku karangan ahli Indologi termasyhur, Prof. Dr. Hendrik Kern.
Matur nuwun, Naval Scene 07:41, 3 September 2008 (UTC)

Matur nuwun di élikaké, wis tak jajal nerjemahaké. Pras 07:47, 3 September 2008 (UTC)