Parembugan:Pistul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel iki kudune mawa irah-irahan pistul. Pras pirembagan 12 November 2011 08.48 (UTC)

Matur nuwun Pak Pras, kula saruju.Ugi sampun kula Pindha ing irah-irahan Pistul.Suwun. PL09Puryono| Pirembagan! 12 November 2011 09.34 (UTC)