Parembugan:Pingpong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ping<spasi>pong punapa pingpong <tanpa spasi>?
Ganyong pirembagan 7 September 2012 02.29 (UTC)

Tanpa spasi mas, rujukan Kamus Bahasa Indonesia-Bahasa Daerah Sudaryanto dkk, Baausastra Jawa Tim Balai Bahasa Yogya. Ing Kamus Poerwodarminto, Kamus Lengkap Bahasa Jawa Sudarmanto, Kamus Besar Bausastra Jawa (Darminto dkk) ora ana léma iki. Matur nuwun.Pras pirembagan 10 September 2012 16.44 (UTC)
Sarujuk, langsung kula pindhahaken ing irah-irahan Ping pong menyang Pingpong tanpa spasi.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 10 September 2012 18.05 (UTC)