Parembugan:Petrus Josephus Zoetmulder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"Zoetmulder begja amarga nalika diinternir isih bisa nggawa buku lan bolpèn."

Taun 1942 kok wis ana bolpèn??? Durung dhong!

  • mBokmanawa sing dikarepaké staalpèn ya? Pras pirembagan 24 Oktober 2014 23.44 (UTC)
Pokoké piranti nulis. Meursault2004ngobrol 5 Oktober 2015 09.01 (UTC)