Parembugan:Palu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun Panunjuk

Menawi judul artikel Gandèn dipungantos dateng judul Gandhèn sepundi.Matur nuwun.Puryono rembugan

Setuju, sampun kula pindhah. Mangga isinipun manawi badhé dipun owahi. Matur nuwun.Pras rembugan 13:55, 12 Mei 2011 (UTC)

Sami-sami Pak Pras, Kasuwun Puryono rembugan

Tegesé gandhèn[besut sumber]

Gandhèn iku sajatiné palu kayu. Tembung palu iku luwih baku miturut Bausastra Poerwodarminto. Meursault2004ngobrol 17 Agustus 2017 08.48 (UTC)