Parembugan:Ngawen, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Matur nuwun sumbangan tulisané, nanging nuwun sèwu, asmané ora usah ditulis ing artikel (aturané pancèn mangkono). Asma panjenengan bakal kacathet lan bisa dipirsani yèn diklik tombol "sejarah kaca" (dununge ing dhuwur). Matur nuwun. Praswicara10:22, 24 Januari 2009 (UTC)

Éjaan[besut sumber]

Cara panyeratanipun badhé kula èwahi mawi taling dados Ngawèn. Suwun. Meursault2004ngobrol 23:07, 26 November 2010 (UTC)