Parembugan:Mahamantri Azerbaijan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara Jawa[besut sumber]

Tembung perdana menteri punika cara Jawinipun punapa, nggih Pak @Meursault2004? Wirjadisastra (rembugan) 2 Mèi 2018 00.12 (UTC)

Nah punika kula dèrèng ngertos sregipun kadospundi ing basa Jawi Mas @Wirjadisastra. Sayektinipun perdana menteri punika "patih" ing cara Jawi. Nanging patih kok radi anèh inggih swantenipun. Punika menawi dipertal ing basa Inggris dados grand vizier utawa wasir. Meursault2004ngobrol 2 Mèi 2018 06.33 (UTC)