Mahamantri Azerbaijan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mahamantri Azerbaijan iku sawijining jabatan pulitik minangka sesirahing pamaréntah ing nagara Azerbaijan. Mahamantri sing saiki lagi lenggah iku Novruz Mammadov.

Peran Présidèn iku luwih gedhé sajeroning sistém pulitik, lan awaké sing milih lan mandhegi Mahamantri.