Mahamantri Azerbaijan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mahamantri Azerbaijan iku sawijining jabatan pulitik minangka sesirahing pamaréntah ing nagara Azerbaijan. Mahamantri sing saiki lagi lenggah iku Novruz Mammadov.

Peran Présidhèn Azerbaijan iku luwih gedhé sajeroning sistém pulitik, lan awaké sing milih lan mandhegi Mahamantri.