Parembugan:Kuwé Ombusombus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mbak @JV06Nofi Andari: artikel menika dèrèng wonten rujukanipun, mangga dijangkepi, matur nuwun. Hastylutfia (rembugan) 12 Januari 2018 07.29 (UTC)[wangsuli]