Parembugan:Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Klathèn = Kabupaten Klaten. Puryono| Pirembagan! 3 September 2012 01.33 (UTC)