Parembugan:Kampung Yahudi (Yerusalem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kepriyé menawa diganti jeneng dadi "Kampung Yahudi (Yerusalem)" waé? Meursault2004ngobrol 11:10, 16 Agustus 2010 (UTC)

Iya, tak kira luwih apik. Sumangga diganti wae mas, semono uga sing Islam lll. Pras rembugan 04:18, 17 Agustus 2010 (UTC)
Suwun pak! Muga-muga taun ngarep bisa niliki kampung-kampung iki :-) Meursault2004ngobrol 02:43, 20 Agustus 2010 (UTC)