Parembugan:Kéwan klangenan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pethètan[besut sumber]

Mas @Ganyong, manawi boten klèntu tembung pethètan punika namung kanggé tetuwuhan, awit "pethèt" tegesipun 'alih tandur'. Manawi ingkang dipunkersakaken hewan timangan (pet), wonten tembung kéwan kalangenan Wirjadisastra (rembugan) 29 Juli 2017 02.02 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Pak @Ganyong, artikel iki cacah tembungé ana 226, mangga diganepi dadi 300 supaya bisa dadi artikel sampurna. Matur nuwun. Notanotheramy (rembugan) 14 Agustus 2017 07.53 (UTC) Kurange isih akeh. Dadi artikel rintisan wae. Matur nuwun. Ganyong (rembugan) 21 Agustus 2017 10.31 (UTC)