Parembugan:Jaran segara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ana jeneng Jawané ora? Contoné jaran segara apa kepriyé? Meursault2004ngobrol 12:10, 11 Agustus 2011 (UTC)

Tak golèki memet ora ketemu mas, yèn basa Inggrisé seahorse banjur diterjemahaké ing Basa Indonésia dadi kuda laut mestiné ya pantes waé yèn di Jawakaké dadi jaran segara. Yèn nganggo jeneng Latiné ya luwih akèh sing ora ngerti. Kanggo sauntara wektu arep tak pindhah menyang jaran segara sinambi ngentèni fatwa saka péhak sing kawogan :) Pras pirembagan 04:02, 15 Agustus 2011 (UTC)

Matur nuwun pak! Meursault2004ngobrol 08:36, 16 Agustus 2011 (UTC)