Parembugan:Jannah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jannah iku basa Jawane "swarga" utawa "suwarga", apa apike diredirect wae ya?Pras pirembagan 20 Mei 2012 01.00 (UTC)

Takkira ora apa-apa, ora usah dialihaké. Sebab artikel iki ngenani konsèp kaswargan miturut agama Islam. Uga akèh interwikiné. Meursault2004ngobrol 20 Mei 2012 03.25 (UTC)