Parembugan:Jambé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panulisané "jambé" (ngoko), kramané "wohan". Matur nuwun.Pras rembugan 09:40, 6 Juni 2011 (UTC)

Artikel Jambé[besut sumber]

Matur nuwun Mbak/Mas 22Kartika.Sampun tumut ngoreksi/neliti artikel rintisan.Artikel Jambé menawi saget ampun di busak rumiyen mbok menawi wonten ingkang ngembangake ting liya dina.Kasuwun.PL09Puryono rembugan 11:52, 3 Agustus 2011 (UTC)