Parembugan:Indrajit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mbokmenawi para pawaos wonten ingkang kagungan gambar Indrajit ingkang langkung Njawani, kadosta wayang. Suwun. Meursault2004ngobrol 18 Mei 2012 05.36 (UTC)

Matur nuwun[besut sumber]

Matur nuwun sampun dipunsukani gambar wayang. Meursault2004ngobrol 18 Mei 2012 07.10 (UTC)

Inggih Pak, sami-sami :) Naval Scene pirembagan 18 Mei 2012 07.16 (UTC)