Parembugan:In the Heart of the Sea (filem)

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    {{artikel ing krama}}[besut sumber]

    Pak @Igho:, tulung ing sedaya artikelipun panjenengan, cithakan {{artikel ing krama}} supaya dipunpasang ing pérangan ing nginggil piyambak supados ingkang maos énggal sumerep yèn artikelipun kaserat mawi basa krama. Artikel punika sampun kula dandosi, artikel sanèsipun sumangga panjenengan dandosi. Nuwun.

    CC: @Notanotheramy: & @Danangtrihartanto:

    Wirjadisastra (rembugan) 30 Agustus 2017 06.29 (UTC)Wangsuli[wangsuli]