Parembugan:Gandhéwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info:

  • panah=tataran ngoko
  • jemparing=tataran krama

Maturnuwun. Pras rembugan 23:30, 9 Juni 2011 (UTC)

Mas @Wirjadisastra, menawa tak deleng ing kamus,

  • jemparing, panah = anak panah, arrow. --> panah (panah) : n. jêmparing k. ar. gêgaman mawa bedhor dilêpasake sarana gêndhewa
  • gandewa = busur panah, bow --> gêndhewa (g|nDewO) : kn wilahan kayu (pring) mawa sêndhêng dianggo nglêpasake panah;

matur nuwun Ganyong (rembugan) 18 Dhésèmber 2017 10.34 (UTC)

Inggih. Leres Pak @Ganyong. Sumangga dipundandosi mawon. Wirjadisastra (rembugan) 19 Dhésèmber 2017 04.30 (UTC)