Parembugan:Gaman nuklir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Jawané senjata nuklir iku apa ya? Sauntara tak pigunakaké gegaman nuklir. Tracy rembugan 14:52, 9 Agustus 2011 (UTC)

Tak kira bener mbak, gaman utawa gegaman (krama = dedamel) iku maknané piranti dianggo nglawan utawa nanggulangi mungsuhi. Ana padhanan liya ing kamus Yogya yaiku senjata (krama) sing andarané:= bedhil. Tak kira luwih becik gaman utawa gegaman waé ya. Matur nuwun.Pras rembugan 15:27, 9 Agustus 2011 (UTC)

Matur nuwun Pak Pras, punika sampun kula pindhah. Salam.Tracy pirembagan 13:24, 11 Agustus 2011 (UTC)