Parembugan:Génre sastra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun seweu, menawi irah-irahan artikel menika dipun gantos Jinis karya sastra utawi dipun lebetaken artikel Sastra, dospundi nggih? Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 13 Juli 2012 06.01 (UTC)

Sarujuk. yèn manut asal-usulé, "genre" iku seka basa Prancis sing artiné jinis. ang pirembagan 13 Juli 2012 08.06 (UTC)